Tanfolyamok

A jelentkezőket mindig 3 dolog érdekli a jogosítvány megszerzése előtt:

A legfőbb három szempont egy jogosítvány megszerzését célul kitűző tanuló számára – HOL, MIKOR és MENNYIÉRT szerezheti meg vezetői engedélyét. Iskolánk célul tűzte ki, hogy a lehető legtöbb rutin és legnagyobb vezetői biztonság elsajátítása mellett, minden jelentkezőt kedvező áron, saját időbeosztásához igazodva segítse A, A1, B és M kategóriás jogosítványa megszerzéséhez.

Hol végezheti az elméleti és gyakorlati képzést?

Elméleti oktatásunk helyszíne Budapest XVI. kerületében a Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium. Bérelt tantermekben tartjuk elméleti, KRESZ és elsősegély tanfolyamainkat is.

Cím: 1165 Budapest, Táncsics u. 7-9.

Megközelítés:

  • Örs Vezér Teréről 276 -os busszal és HÉV-vel is ( Imre utcai megállótól 10 perc séta). Miután a busz befordul a Bökényföldi úton, az első keresztutca a Táncsics Mihály utca.
  • Cinkota felől 45-ös busszal, utána gyalog lehet megközelíteni az iskolát, vagy szintén HÉV-vel.

Gyakorlati oktatás helyszíne az M3-as autópálya bevezető szakaszánál, a Kacsóh Pongrác út / Körvasút sor felüljáró alatt található gyakorló-pályán kezdődik, majd az egész 14. 15. kerületben szerezhet rutint. Természetesen a gyakorlat tematikájának függvényében sokkal nagyobb területet is bejárunk az oktatás ideje alatt.

Cím: 1142 Budapest, Írottkó park 1.

Megközelítés:

  • A Mexikói úti kisföldalatti végeállomásától a 74/A trolibusszal.

Mikor lesznek az elméleti és gyakorlati oktatások, a vizsgák?

Elméleti Oktatás

Tanfolyamaink folyamatosan indulnak hétköznapokon. Kérjük keresse a nyitó oldalon aktuálisan meghirdetett KRESZ tanfolyamaink időpontjait, vagy nézze meg a kapcsolat / Jelentkezés oldalon jövőbeli időpontjainkat.

  • Hétköznapi tanfolyamok: hétfő, szerda, csütörtök 18-20 óráig

Az időpontváltozás jogát fenntartjuk, arról tanulóinkat személyesen tájékoztatjuk!

Gyakorlati órák - Vizsgaidőpontok

Sikeres KRESZ vizsga letételét követően elkezdődik a gyakorlati oktatás rutinpályán, majd forgalomban. A gyakorlati oktatás időpontját Ön választja meg, oktatóink a hét minden napján reggel 6 órától este 8 óráig állnak rendelkezésre.

Minden gyakorlati óra előtt és végén személyesen egyeztetjük a tanuló időbeosztásának legmegfelelőbb következő alkalmat.

  • Egy gyakorlati foglalkozáson ajánlott 1, maximum 2 órát venni.
  • Kötelezően előírt minimum óraszám: 30 óra, mely a kialakult rutin és biztonságos közlekedés függvényében, illetve a hatályos jogszabályok által előírt kötelező kilométerszám miatt változhat.

És mennyibe fog a jogosítvány megszerzése kerülni?

Kérjük nézze át weboldalunkon feltüntetett árainkat, melyek alapján könnyedén megbecsülheti, kiszámíthatja jogosítványa leendő költségeit!

Ne feledje Állandó akcióinkat megnézni, és szezonális kedvezményeinket igénybe venni, melyek mind csökkentik a leendő vezetői engedély árát. És reméljük ezek által egy kis plusz+ segítséget tudunk nyújtani minden leendő ügyfelünknek.