!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

Tanfolyam útmutató

 

Ebben a menüpontban minden szükséges információt igyekszünk megosztani Önnel!

 

Iskolánkban az elméleti képzést végezheti hagyományos tantermi formában, vagy otthonról, kényelmesen, e-learning formában.

 E-learning képzés

 

A KRESZ és az elsősegély oktatás e-learning formája jelenleg igen népszerű és kényelmes. Amennyiben ezt választja, nem kell a tantermi képzés kötött időpontjaihoz alkalmazkodnia. A szóbeli konzultáció lehetősége telefonon, személyesen pedig a tantermi képzés időpontjaiban bármikor nyitva áll Ön előtt.

Az e-learning képzésre történő jelentkezéshez a honlapunkon található jelentkezési űrlapot kell kitölteni. Ezt követően a választott képzés díját iskolánk számlájára utalni. Amennyiben a tanfolyam díja beérkezett, emailben küldjük az e-learning rendszerhez való hozzáférés linkjét, melyre kattintva az e-learning felület elérhető és a tanfolyam megkezdhető. Alap hozzáférés 90 nap és 60 óra. Ez a tapasztalatok szerint elégséges szokott lenni, amennyiben kifut az időből vagy tudását nem érzi biztosnak, lehetőség van póthozzáférés vásárlására is.

Amikor a képzés végére ér, a rendszer automatikusan kiállít egy igazolást, mely szükséges lesz majd a KRESZ vizsgára való jelentkezéshez, az orvosi alkalmassági igazolás és a Kresz vizsgadíj mellett.

 

Tantermi képzés

 

 A tantermi képzésben folyó elméleti oktatás időtartama 3 hét, az oktatási időpontok hétfő-szerda-csütörtök, 18:00-20:00-ig. Az aktuális indulási időpont honlapunkon mindig megtalálható.

Jelentkezés a helyszínen személyesen a megadott időpontban.

Tankönyvet az oktatás során tud vásárolni, vagy kölcsönözni letét és amortizációs díj ellenében. a tankönyv ára 6000 Ft, kölcsönzés esetén 4000 Ft-ot adunk vissza.

Elméleti oktatásunk helyszíne Budapest XVI. kerületében a Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium.

 

Cím: 1165 Budapest, Táncsics u. 7-9.

Megközelítés:

  • Örs Vezér Teréről 276 -os busszal és HÉV-vel is ( Imre utcai megállótól 10 perc séta). Miután a busz befordul a Bökényföldi úton, az első keresztutca a Táncsics Mihály utca.
  • Cinkota felől 45-ös busszal, utána gyalog lehet megközelíteni az iskolát, vagy szintén HÉV-vel.

 

Gyakorlati oktatás

 

30 gyakorlati óra levezetése jelenleg kötelező, efeletti óraszámra tudászszint szerint szükség lehet.

Előre egyeztetett, tanuló által választott időpontban, a szabad helyek függvényében. A lakóhelytől való indulás, vagy az oda való visszaérkezés egyeztetést követően lehetséges.

Alapoktatás helyszíne az M3-as autópálya bevezető szakaszánál, a Kacsóh Pongrác út / Körvasút sor felüljáró alatt található gyakorló-pályán kezdődik, majd az egész 14. 15. kerületben szerezhet rutint. Természetesen a gyakorlat tematikájának függvényében sokkal nagyobb területet is bejárunk az oktatás ideje alatt.

 

Cím: 1142 Budapest, Írottkó park 1.

Megközelítés: a Mexikói úti kisföldalatti végeállomásától a 74/A trolibusszal

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk