!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

Iskolánkról

 

Üdvözlöm, 

Molnár Lajos iskolavezető vagyok és örömmel köszöntöm az érdeklődők között. Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassam tevékenységünket.

Iskolánkat 1990-ben alapítottam, jelenleg B és korlátlan A kategóriákkal foglalkozik. Jómagam 45 éves szakmai rutinnal a hátam mögött tanítom a jövő autóvezetőit. A Molnár Autós és Motoros Iskola egy olyan autósiskola, mely maximálisan alkalmazkodik a tanulók igényeihez és a ténylegesen minőségi képzést állítja a középpontba. Nálunk meg fog tanulni vezetni.

Célunk az, hogy tudásunk legjavát átadva megalapozzuk az Ön és családja biztonságát a közutakon. Ezt a minden esetben az egyénre szabott figyelem biztosítja, az oktatás barátságos, türelmes légkörben folyik, minden korosztály számára. Képzésünk hatékonyságát mutatja, hogy tanulóink rendkívül magas arányban mennek át mind az elméleti, mind a gyakorlati vizsgákon, sikereik jóval meghaladják az átlagot.

Bízom abban, hogy hamarosan tanulóink között üdvözölhetjük Önt. Amennyiben kérdése van, hívjon bátran, vagy tegye fel online.

 

Molnár Lajos

Iskolavezető

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk