Iskolánkról

Kérem, engedje meg, hogy pár mondatban bemutassuk iskolánkat. Az iskola 1990-ben alakult, B, M, A1, A korl, és korlátlan A kategóriákkal foglalkozik. Molnár Lajos, az iskola vezetője, 40 éves szakmai rutinnal a háta mögött úgy döntött, hogy létrehoz egy olyan autós és motoros iskolát, amely maximálisan alkalmazkodik a tanulók igényeihez és a ténylegesen minőségi képzést állítja a középpontba.

Célunk az, hogy tudásunk legjavát átadva megalapozzuk az Ön és családja biztonságát a közutakon. Ezt a minden esetben az egyénre szabott figyelem biztosítja, mert nálunk az oktatás barátságos, türelmes légkörben folyik, minden korosztály számára. Képzésünk hatékonyságát mutatja, hogy tanulóink rendkívül magas arányban mennek át mind az elméleti, mind a gyakorlati vizsgákon, sikereik jóval meghaladják az átlagot.

Budapesten több mint 160 autósiskola kínálja szolgáltatásait, többnyire irreálisan alacsony árakon. Mi továbbra is 40 év szakmai tapasztalatát hirdetjük nyugodt körülmények között, korrekt árakon.

Molnár autósiskola Gépjárművek